Ju nevojitet nje makine? Na telefononi

Ju pergjigjemi 24/7 per cdo informacion

about
Rental Car In Albania

Leading Car Dealership

Rental Car In Albania është një biznes i makinave me qira që është i specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të përballueshme dhe të përshtatshme të transportit për udhëtarët, studentët dhe profesionistët në Tiranë, Shqipëri.

Pavarësisht nëse keni nevojë për një makinë për një ditë, një javë ose një muaj, ne kemi një gamë të gjerë automjetesh që i përshtaten nevojave dhe buxhetit tuaj.
Ju mund të zgjidhni nga flota jonë e makinave kompakte, sedan, SUV dhe luksoze, të gjitha të pajisura me navigim GPS, sigurime dhe asistencë në rrugë.

Rental Car In Albania është më shumë se thjesht një kompani e makinave me qira, ne jemi partneri juaj i besuar për të gjitha nevojat tuaja të lëvizshmërisë. Rezervoni online ose na vizitoni sot dhe përjetoni ndryshimin.
Flota Jonë

MAKINAT ME TE MIRA NE TREG

Passat Portobagazh
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 1.6 L Engine
 • Parking Sensors
 • Heated Seats
 • Bluetooth Connectivity
 • Rear Camera System
 • USB Charging Outlets
 • Aux input
 • 4+ seats
BENZ C-CLASS
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Petrol
 • Parking Sensors
 • Bluetooth Connectivity
 • USB Charging Outlets
 • Aux input
 • 4+ seats
 • 2.5 L Engine
Golf 5
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • Parking Sensors
 • 1.9 L Engine
 • 4+ seats
HYNDAI
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 2.0 L Engine
 • Parking Sensors
 • Bluetooth Connectivity
 • Remote locking
 • Rear Camera System
 • USB Charging Outlets
 • Aux input
 • 4+ seats
TIGUAN
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 2.0 L Engine
 • Parking Sensors
 • Bluetooth Connectivity
 • Rear Camera System
 • USB Charging Outlets
 • Aux input
 • 4+ seats
TOYOTA
 • Manual
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 1.3 L Engine
 • Parking Sensors
 • USB Charging Outlets
 • 4+ seats
TURAN
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 2.0 L Engine
 • Parking Sensors
 • USB Charging Outlets
 • 6+ seats
GOLF 7
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 1.6 L Engine
 • Parking Sensors
 • Bluetooth Connectivity
 • Remote locking
 • Rear Camera System
 • USB Charging Outlets
 • Aux input
 • 4+ seats
Hyndai Accent
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 2.0 L Engine
 • Parking Sensors
 • 4+ seats
Volkswagen Tiguan
 • Automatic
 • Airconditioning
 • Radio/CD Player
 • 4-doors
 • Diesel
 • 2.0 L Engine
 • 4+ seats
DETAJE

INFORMACION PER UDHETIMIN TUAJ

Driver's License
A valid driver's license in the name of the main driver.
Identification
A passport or national identification card/document (ID).
Credit/Debit Card
A credit card in the name of the main driver with sufficient funds.
Receipt
An electronic receipt that contains the reservation confirmation where available.

Pyetje

 • What do I need to rent a car?
  Each person who intends to drive must bring a valid driver's license to drive in Albania, passport or national identity card and a valid means of payment . All of these items must be submitted on the day the car will be picked up.
 • Can anyone besides the reservation applicant drive the car?
  Yes. However, each person who intends to drive the car must submit a valid driver’s license on the day the car will be picked up. Maximum number of drivers per car is two.
 • Are there any age restrictions?
  The minimum age required to rent a car is 21. There is no maximum age limit as long as the person submits valid driver's license.